Congresul PNL: Mircea Hava este unul dintre cei 4 prim-vicepreședinți – Și-a întrecut contracandidatul cu aproape 1.000 de voturi

Liderul PNL Alba, Mircea Hava, a fost ales, duminică, pe o funcție de vicepreședinte al partidului, întrecându-și contracandidatul cu aproape 1.000 de voturi. Astfel, primarul municipiului Alba Iulia a obținut 1.329 de voturi în timp ce Mugur Cozmanciuc a fost votat doar de 387 dintre colegi.

Liberalii s-au reunit, duminică, în Consiliul Național de Coordonare unde se desfășoară alegerile pentru patru funcții de prim-vicepreședinți, una de secretar general, 16 de vicepreședinți: 8 vicepreședinți pe domenii, coordonatori ai comisiilor de specialitate și 8 vicepreședinți pe regiunile de dezvoltare și 16 membri pentru Biroul Executiv.

De asemenea, în cadrul Consiliului vor fi aleși trezorierul și membrii comisiilor CA și CNRC.

Între candidații ăentru aceste funcții se mai află 3 albaiulieni, respectiv Dan Motreanu — pentru vicepreședinte pe educație, cercetare, tineret, sport, cultură, culte și minorități; Florin Roman – pentru vicepreședinte pe Regiunea Centru și Simone Albani pentru o funcție de membru al Biroului Executiv (vom reveni cu rezultatele obținute de aceștia după finalizarea numărătorii voturilor).

Aptitudini

Postat pe