Deputat PNL Florin Roman: ”PSD se răzbună pe români doar pentru a-şi plăti poliţele politice”

Deputat PNL Florin Roman: ”PSD se răzbună pe români doar pentru a-şi plăti poliţele politice”

Majorităţile din consiliile locale conturate în jurul PSD-ALDE nu dau doi bani pe interesul cetăţenilor români. Supăraţi pe faptul că la alegerile locale parţiale din acest an liberalul Marcel Romanescu a fost ales pentru funcţia de primar în Târgu Jiu, cei din PSD, ALDE şi PSRO au ales să îşi lingă rănile plătindu-şi poliţele politice şi răzbunându-se pe cei din Alba Iulia.

Mai exact, Consiliul Local din Târgu Jiu a adoptat, la solicitarea „ciumei roşii” din Alba, o hotărâre prin care interzice depozitarea deșeurilor din alte judeţe, fără avizul Consiliului Local, în depozitele aflate pe raza teritorială a municipiului.

Din păcate, în acest război politic local au căzut victime colaterale şi locuitorii din Alba Iulia!

Cel mai probabil, în concepţia PSD, este un lucru meritat având în vedere că şi aici conducerea primăriei este asigurată tot de către un primar liberal, de altfel cel mai longeviv primar de municipiu – reşedinţă de judeţ din România.

Obişnuiţi fiind cu ascunderea gunoiului politic sub preş, cei din PSD se preocupă mai nou şi de modul în care sunt exploatate şi depozitate deşeurile menajere. Ceea ce nu ar fi rău, dacă totul ar fi bine argumentat şi nu ar interfera cu prevederile unui contract comercial încheiat între două societăţi private, în baza căruia la groapa ecologică din Târgu Jiu erau depozitate şi deşeurile din Alba Iulia.

Votul majorităţii PSD din Consiliul Local al municipiului Târgu Jiu este expresia cea mai clară a faptului că pentru pesediştii lui Dragnea întotdeauna cetăţenii români nu vor conta cu adevărat, cu atât mai mult cu cât aceştia au îndrăznit să voteze în alegeri cu reprezentanţii unor alte partide politice.

Constatăm, aşadar, că cei din PSD una zic şi alta fumează! În timp ce la Alba-Iulia se plâng de majorări de preţuri la apă şi canal, iată că la Târgu Jiu „ciuma roşie„ îşi dă votul pentru a creşte facturile pentru populaţie. Asistăm, astfel, la un mod total iresponsabil de a administra problemele unor comunităţi locale, prin impunerea unei viziuni comuniste de pedepsire a celor care nu corespund aşteptărilor „măreţului” partid.

Florin Roman, deputat PNL Alba

Aptitudini

Postat pe

septembrie 4, 2017

Introdu Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *